Rezervni dijelovi

Kako bi Vaš BMW uvijek ostao pravi BMW. Originalni BMW dijelovi.

 

Koristimo samo Originalne BMW dijelove.

Neke se stvari jednostavno ne mogu zamijeniti, a sigurnost je jedna od tih osnovnih elemenata automobila. Svaki originalni BMW dio podvrgnut je istim kvalitetama standarda kao i samo BMW vozilo - od dizajna do izdržljivosti i kvalitete.

Kvaliteta i savršeno odgovaranje svakog dijela jamči savršen rad svih elemenata u cjelini sustava vozila. Originalni BMW dijelovi mogu se naručiti iz bilo kojeg dijela svijeta preko BMW-ovog servisnog centra - čak do 15 godina nakon prestanka proizvodnje modela.

 Svaki dan Vaš BMW donosi vrhunske performanse i ako ga želite održati potpuno funkcionalnim, ne smije biti ni najmanje mane u suradnji dijelova. Upravo zato trebate odabrati BMW originalne dijelove: savršene performanse mogu se ostvariti samo ako su svi dijelovi savršeno usklađeni s potrebama svakog BMW modela posebno. Tako ćete održati kvalitetu, sigurnost, ali i vrijednost Vašeg BMW-a.

 

Originalni BMW obnovljeni dijelovi.

Osnovna ideja iza obnovljenih dijelova je recikliranje: do 60% dijelova može se ponovno iskoristiti nakon životnog vjeka određenog dijela. No ipak, svaki se obnovljeni dio podvrgava istim provjerama kvalitete kao i novi BMW rezervni dio te čak dolazi s jamstvom od 24 mjeseca. 95% dijelova koji se ne mogu ponovno upotrijebiti se reciklira. I te brojke imaju smisla: ne samo za okoliš nego i za Vaš džep također - BMW-ovi obnovljeni rezervni dijelovi su do 50% jeftiniji od novih elemenata.

Ako želite saznati više o originalnim BMW-ovim dijelovima, rado ćemo Vas uputiti.